Σοβαρές οι καταγγελίες του Ζλάταν που εκτόξευσε εναντίον των FIFA και EA Sports. Παιχνίδια εκατοντάδων εκατομμυρίων εις βάρος μεγάλων ποδοσφαιριστών. Σίγουρα χρίζεις έρευνας. Κάτι που το τονίζει και ο Μπέιλ, αν και είμαστε σίγουροι ότι το όλο θέμα θα πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και θα δούμε δεκάδες ή και εκατοντάδες καταγγελίες στο άμεσο μέλλον.

Με την FIFA και την ES Sports τα έβαλε ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς. Διότι, όπως λέει, χρησιμοποιούν το όνομά του, χωρίς καν να ερωτηθεί για να φτιάχνουν παιχνίδια και να τα πουλούν κυρίως στη νεολαία.

Η FifPro που αναφέρει στο ποστάρισμά του, είναι το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως.

AC Milan Forward Zlatan Ibrahimovic Isn

Η ανάρτησή του: «Ποιος έδωσε στην EA Sports FIFA το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομα και το πρόσωπό μου; Η Fifpro; Δεν νομίζω να είμαι μέλος της Fifpro και αν είμαι, μπήκα εκεί χωρίς να το ξέρω. Δεν επέτρεψα ποτέ στην FIFA ή την Fifpro να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία όλα αυτά τα χρόνια.»..

Σειρά πήρε ο Γκάρεθ Μπέιλ που συμπαραστέκεται στον Ζλάταν και ζητάει και εκείνος εξηγήσεις γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Μάλιστα έκανε χρήση του hashtag TimeToInvestigate. Που σημαίνει «Ώρα για έρευνα».