Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, και πιέζει με τον τρόπο του. Αλλά το τράβηξε στα άκρα, αφού αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον της Γκιμαράες και αναμένεται βαριά τιμωρία, αλλά η μεταγραφή του πλησιάζει περισσότερο!

Έξαλλος είναι ο πρόεδρος της Ρίο Άβε με τον Ματέους Ρέις που αρνήθηκε να παίξει στην αναμέτρηση κόντρα στη Γκιμαράες καθώς ήθελε να πιέσει για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του μέσου με ομάδα (δεν ανέφερε ποια ο πρόεδρός της) με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει για να φύγει πιο γρήγορα από την Πορτογαλία και έτσι θα τιμωρηθεί αφού δεν αγωνίστηκε προχθές.

«Τη μέρα του αγώνα αρνήθηκε να αγωνιστεί και δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά. Για μας ήταν μεγάλη έκπληξη. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα και ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία. Δεν ξέρω αν η στάση του είχε επηρεαστεί από κάποιον ή όχι. Εμείς θα αναλύσουμε την κατάσταση, γιατί αυτό που έκανε ήταν πολύ σοβαρό. Αποτελεί έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα που του πρόσφερε τόσα και θα τον τιμωρήσουμε» σημείωσε ο πρόεδρος της Ρίο Άβε. 

mateus-reis

Ματέου Ρέις

Ο Ματέους Ρέις είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ζητήσει την απόκτησή του.

Η Ρίο Άβε θέλει να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνος μπακ στις αναμετρήσεις για τα playoffs του Europa League. Στον Ολυμπιακό από την πλευρά τους φοβούνται για πιθανό τραυματισμό του παίκτη, ενώ δεν θέλουν να καθυστερήσει κι άλλο η άφιξή του.

 Ο Βραζιλιάνος παίκτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Σάο ΠάουλοΜπαΐα και Μορεϊρένσε. Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να αξιώνει δυο εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του. Πέρυσι, ο Ματέους Ρέις είχε ένα γκολ και έξι ασίστ σε 37 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε.