Την Τρίτη είχαμε μια από τα ίδια με τους Μαχητές να κάνουν περίπατο και πλέον η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη για τους Διάσημους που απλά δεν μπορούν. 

Μετά από άλλη μία εύκολη ήττα των Διάσημων (10-3) στον στίβο μάχης από τους Μαχητές, υποχρεώθηκαν να αναδείξουν ένα ακόμη πρόσωπο που θα τεθεί προς αποχώρηση, μαζί με τους Πάνο Καλίδη και Γιώργο Κοψιδά. Και η ψηφοφορία έβγαλε… θρίλερ, αφού στην τελευταία ψήφο κρίθηκε το αν θα υπάρχουν τρεις ή τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ποια ομάδα κερδίζει την Τετάρτη;

Θα έχουμε ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο, με τους παίκτες να ξεφεύγουν από τις γραμμές, οι Διάσημοι να βλέπουν ένα παίχτη τους για μια ακόμα φορά να τους χαιρετά, και την Κάτια να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει (σας έχουμε προετοιμάσει ότι θα συμβεί).

Θα σας πούμε τι πρόκειται να γίνει στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία των νικητών με αγαπημένο τους πρόσωπο.

Με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διάσημων δεν βλέπουμε να υπάρχει ουσιαστική ελπίδα για να πάρουν νίκες. Αλλά ταυτόχρονο βρίσκονται μέσα σε ένα κλίμα εσωστρέφειας και τρώνε τους καλύτερους παίχτες τους.

Survivor - Κάτια Ταραμπανκό: Τι τρέχει με την υγεία της και πότε θα επιστρέψει στο ριάλιτι

Η Κάτια ξαναφτάνει στα όρια της και στο σημερινό επεισόδιο και πόσο να συνεχίσει έτσι.

H Κάτια δεν άντεξε και ζήτησε και μίλησε με την παραγωγή! Εκεί τους είπε ότι νοιώθει πολύ πιεσμένη και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι αφού έχει μια έτοιμη καριέρα έξω που την περιμένει και δεν έχει κάποιο λόγο για να τραβάει όλες αυτες τις καταστάσεις.

Λογικό η παραγωγή να πάγωσε αφού η Κάτια είναι από τα τοπ ονόματα του παιχνιδιού με πολλούς υποστηρικτές στο τηλεοπτικό κοινό και μια αποχώρηση της θα έκανε ζημιά στο ριάλιτι. Άσε που οι Διάσημοι θα έχαναν τον καλύτερο παίχτη τους. Είναι που είναι, να τους φανταστούμε και χωρίς την Κάτια;

Προς το παρόν κατάφεραν να πείσoυν την Κάτια Ταραμπάνκο να παραμείνει αλλά για πόσο; 

Και το ερώτημα που μένει είναι Διάσημοι ή Μαχητές;

Αλλά δυστυχώς δεν θα γίνουμε σοφότεροι ούτε αυτή την φορά, με τους καλύτερους ΜΑΧΗΤΕΣ να κερδίζουν σε μια ακόμα μονομαχία. Απλά δεν μπορούν οι Διάσημοι. Είναι μια πραγματικότητα…που θα αλλάξει σύντομα.

Αλλά θα σας δώσουμε και μια καυτή είδηση. Θα δούμε μεταγραφή στους μαχητές αλλά και εσωτερική μεταγραφική από τους μαχητές στους διάσημους, Ναι καλά διαβάσατε. Η παραγωγή άμεσα θα πάρει παίχτες από τους μαχητές για να τους στείλει στην ομάδα των Διάσημων και να ισορροπήσει την κατάσταση.

2-3 νέοι παίχτες ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και οι Διάσημοι θα πάρουν τουλάχιστον δύο Μαχητές.

 Μαριπόζα και Καφετζής ετοιμάζονται…θα πούμε εμείς…

Survivor 4: Η επική ατάκα της Μαριπόζα για την ηλικία της Ταραμπάνκο | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Μπαίνουμε σε μεγάλη μεταγραφική περίοδο λοιπόν και ξεκινά η ενίσχυση στους Μαχητές, και δεν είναι παράλογο αφού θα δούμε πάιχτες τους να μετακομίζουν στην καλύβα των Διάσημων. Άνω κάτω γίνεται το παιχνίδι που έχει ακόμα πολλα να μας προσφέρει. 

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Είναι οριστικό ότι θα αποχωρήσει η Κάτια για πολύ σοβαρό λόγο!

Η Ελένη Χατζίδου είχε πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, οπότε αρκετοί θέλησαν να μάθουν τι γινόταν off camera.

Ένας follower, λοιπόν, την Ελένη Χατζίδου αν η παραγωγή έδινε τροφή στους παίκτες όταν έκλειναν οι κάμερες. Η τραγουδίστρια απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, παρόλο που και η ίδια πίστευε κάτι ανάλογο, όταν αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας survivor.