Την Τρίτη είχαμε μια από τα ίδια με τους Μαχητές να κάνουν περίπατο και πλέον η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη για τους Διάσημους που απλά δεν μπορούν. 

Μια νέα μεταγραφή στην ομάδα των Μαχητών. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες πολύ, σύντομα θα δούμε τη Μαντώ Βουρλιώτη στην ομάδα των Μαχητών. Η νέα παίχτρια είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια, αλλά προσοχή γιατί έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η παραγωγή έχει αποφασίσει να ανακατέψει την τράπουλα και να έχουμε δύο άκρως ανταγωνιστικές ομαδες, επειδή οι Μαχητές κερδίζουν στα αγωνίσματα συνεχώς, ενώ οι Διάσημοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ποια ομάδα κερδίζει την Τετάρτη;

Θα σας δώσουμε ακόμα μια καυτή είδηση. Θα δούμε μεταγραφή στους μαχητές αλλά και εσωτερική μεταγραφική από τους μαχητές στους διάσημους, Ναι καλά διαβάσατε. Η παραγωγή άμεσα θα πάρει παίχτες από τους μαχητές για να τους στείλει στην ομάδα των Διάσημων και να ισορροπήσει την κατάσταση.

2-3 νέοι παίχτες ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και οι Διάσημοι θα πάρουν τουλάχιστον δύο Μαχητές.

 Μαριπόζα και Καφετζής ετοιμάζονται…θα πούμε εμείς…

Μπαίνουμε σε μεγάλη μεταγραφική περίοδο λοιπόν και ξεκινά η ενίσχυση στους Μαχητές, και δεν είναι παράλογο αφού θα δούμε παίχτες τους να μετακομίζουν στην καλύβα των Διάσημων. Άνω κάτω γίνεται το παιχνίδι που έχει ακόμα πολλα να μας προσφέρει. 

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Είναι οριστικό ότι θα αποχωρήσει η Κάτια για πολύ σοβαρό λόγο!

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας survivor.