Τέλειωσε και η χθεσινή μονομαχία που είχαμε μια απρόσμενη νίκη των Διάσημων όπως το περιμέναμε αλλά το πιστέψαμε μόνο όταν το είδαμε. Ρε τους Διάσημους τι μας κάνουν..  Συνεχίσαμε να έχουμε το απόλυτο στα spoiler που σας δίνουμε και κάναμε το 8/8 με το χθεσινό. Δεν χάνεται το σημερινό Live

Ποιος κερδίζει το σημερινό αγώνισμα. Πάμε για το 9/9

Κι όμως όλα συμβαίνουν σε αυτά την ζωή. Χθες είχαμε έκπληξη με τους Διάσημους, αλλά έμαθαν στις νίκες και θα κερδίσουν και σήμερα. Ξέρω δεν σας ακούγεται λογικό, αλλά και οι μαχητές έχουν τα δικά τους. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ.

Δεν χάνεται το σημερινό Live. Ρε τι έχουμε να δούμε σήμερα. . Διότι εκτός από ένα εντυπωσιακό αγώνισμα, έχουμε και ένα ιδιαίτερο συμβούλιο αποχώρησης. 

Έχουμε και συμβούλιο του Νησιού απόψε. Με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού θα μάθουμε τους δύο υποψηφίους για αποχώρηση από τους δημοφιλείς παίκτες των ομάδων. Τέσσερις θα είναι στο σύνολο. 

Για κάθε ομάδα, έχουμε και από έναν υποψήφιο. Την Αγγελική για τους Διάσημους και τον Κώστα για τους Μαχητές. Θα έχουμε όμως και ακόμα έναν. Ένα για κάθε ομάδα.

Ξέρουμε ποιος είναι αυτός για τους Διάσημους. Ο ίδιος με την περασμένη εβδομάδα. Ο θηλυκός Ντάνος. Η παίκτρια που κερδίζει και σε μαγνητίζει.  Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτή ψηφίζεται πάλι από τον κόσμο. Και το ερώτημα είναι ποιον διαλέγει.

Την περασμένη εβδομάδα είχε επιλέξει την Αγγελική. Αυτή τη φορά δεν μπορεί να την επιλέξει διότι είναι ήδη υποψήφια. Γυναίκα επιλέγει πάλι η Κάτια. Την Άννα Μαρία Βέλη ήθελε (δεν το αποκλείω τελικά να είναι αυτή), αλλά λόγω του ότι τραυματίστηκε επιλέγει μια άλλη αδύναμη παίκτρια. Την Ελευθερία Ελευθερίου. 

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. 

Και ο μεγάλος τσαμπουκας

 Αυτή είναι πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια

Συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη που είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη.