Ξέρει να περιμένει ο Άρης και θα βγει κερδισμένος, αφού έχει πλέον ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του αγαπημένου Ματέο Γκαρσία στην ομάδα. Και με μεταγραφή, γιατί τα οικονομικά του Αστέρα είναι στον αέρα….και ψάχνει χρήμα!

Έχουν απομείνει ελάχιστες κινήσεις για να συμπληρωθεί το ΡΌΣΤΕΡ του φετινού Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους , μια και απομένουν ελάχιστες προσθήκες.. Μία απ’ αυτές κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η κίνηση για τον εξτρέμ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σερβική σάιτ “maxbetsport.rs“. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ολοκληρώνει την μεταγραφή του Ντιέγκο Φαλτσινέλι και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Γκαρσία.

Όχι» σε πρόταση του Άρη για Ματέο Γκαρσία ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται απ’ τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά οι Σέρβοι θα ήθελαν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του. Με το παιχνίδι της υπομονής και με σύμμαχο τόσο τον παίκτη όσο και το γεγονός πως δε φαίνεται να υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος, ο Άρης θεωρεί πως θα αυξήσει τις ελπίδες του για απόκτηση του αριστεροπόδαρου άσου. Ειδικά αν ο Ερυθρός Αστέρας αποκλειστεί απ’ την Ομόνοια και έχει… θηλιά στο λαιμό σε οικονομικό επίπεδο, οι πιθανότητες του Άρη θα αυξηθούν σημαντικά.

Ο Αργεντινός εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς για τη νέα σεζόν και αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή. Μαλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι διοικούντες τη σερβική ομάδα είχαν αρνηθεί πρόταση του Άρη ύψους 1.200.000 ευρώ.