Έχουμε και λέμε. Υπογράφει ο Ματέο και μετά σειρά παίρνουν ο κεντρικός αμυντικός και το αριστερό μπακ. Για το τέλος φυλάει το κερασάκι Καρυπίδης με παίχτη από το παλιό ΠΟΚ. Τον θεωρεί λαχείο και γι΄ αυτό περιμένει υπομονετικά

Ο Άρης που ποτέ δεν έπαψε να κυνηγά την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία, δείχνει να δικαιώνεται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην αγορά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο κόσμος του Άρη "αγκαλιάζει" τον Ματέο Γκαρσία (pic) | SPORTS ROOM

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί.

Παρά την τεράστια οικονομική ζημιά που υπέστη ο Θόδωρος Καρυπίδης συνεχίζει να βάζει το χέρι στη τσέπη. Οπως μεταφέρει στο περιβάλλον του, θα γίνουν ακόμα 2-3 προσθήκες. Ίσως και τέσσερις αν πουληθεί στην ομάδα του Κατάρ ο Φετφατζίδης.

Η… σίγουρη θα είναι ο Ματέο Γκαρσία. Παρά τα όσα γράφτηκαν κατά καιρούς, ο Αργεντίνος έχει συμφωνήσει με τον Αρη προ πολλού και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη, θα έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή του στον Αρη, αφού βρέθηκε άκρη με τα χρήματα που του οφείλει ο Ερυθρός Αστέρας.

Η ΠΑΕ τα έχει βρει σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα, όσον αφορά τα χρήματα, που θα καταβάλλει στη σερβική ομάδα. Την Τρίτη (22/9), οι Θεσσαλονικείς έστειλαν την επίσημη πρότασή τους

Καρυπίδης: «Θα δικαιωθούμε» - sports.ert.gr

Σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσουν οι επαφές και η συμφωνία έπαιξε η επιθυμία του Γκαρσία να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη κάτι που φάνηκε και στο τέλος της περασμένης σεζόν όταν είχε παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδος στα πλέι-οφ διά ζώσης από τη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη. 

Οι άλλες δύο κινήσεις θα αφορούν την άμυνα και πρόκειται για ένα κεντρικό αμυντικό που να έχει την ευχέρεια να παίζει και ως δεξιός μπακ αλλά και έναν αριστερό μπακ αφού ο Γκάνεα μόνο αριστερό μπακ δεν δείχνει να είναι!
Αμφότεροι οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και γίνονται οι τελικές επαφές.

Έχει εντοπίσει έναν παίκτη ο Καρυπίδης και καραδοκεί για να τον πάρει ως ελεύθερο. Αν και αποφεύγουν στου Χαριλάου να ανοίξουν τα χαρτιά τους , ακούγεται ότι πρόκειται για παίκτη τέως του ΠΟΚ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός). Λένε όμως, ότι ο Θοδωρής τον θεωρεί λαχείο και γι΄ αυτό περιμένει υπομονετικά.

* Ο Καρυπίδης προχώρησε με δική του απόφαση στην πρόσληψη του Άκη Μάντζιου, χωρίς να λάβει υπόψη του τη γνώμη του Χαριστέα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε ήδη στο μυαλό του τον Έλληνα τεχνικό, πριν δηλαδή το ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα, επιλογή με την οποία φέρεται ότι διαφωνούσε ο Χαριστέας. Ο τελευταίος προτιμούσε έναν εκ των Δέλλα ή Νίκου Παπαδόπουλου. Το θέμα προπονητή ήταν και η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι με τις μεταξύ τους διαφωνίες και οδήγησε σε παραίτηση τον Χαριστέα.