Το ζητούμενο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι η εξέλιξη του και για τον Ολυμπιακό να προστατεύσει τον νεαρό τερματοφύλακα από τους διάφορους “κινδύνους” 

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πήρε τις ευκαιρίες του από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, κατά το διάστημα όπου ήταν τραυματίας ο Ζοσέ Σα, και τα πήγε περίφημα, αρπάζοντας την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο νεαρός γκολκίπερ των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις και όπως όλα δείχνουν τις εξαργυρώνει με νέο συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προσέφερε ανανέωση συμβολαίου στον Έλληνα κίπερ με καλύτερες αποδοχές, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ενώ το μόνο που απομένει να είναι να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί το deal.

tzolakis - Football Academies

Το νέο συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό θα έχει ισχύ μέχρι το 2024 και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η συμφωνία.

Παρεμπιπτόντως, η μεγάλη αδυναμία του Πέδρο Μαρτίνς στο νεαρό κίπερ που…ξορκίζει το «φάντασμα» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και η προαγωγή του σε ρόλο «μπακ – απ» του Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, ήταν κάτι που στριφογύριζε  στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς από το περασμένο καλοκαίρι.

Μια φορά στην εγχώρια πιάτσα των ατζέντηδων ψιθυρίζεται τελευταίας πως ο μήνας Νοέμβριος, εκτός από την επέτειο των γενεθλίων και την ενηλικίωση του Τζολάκη, θα φέρει ένα ακόμα σημαντικό νέο με επίκεντρο τον Έλληνα κίπερ και θα του ανοίξει νέους ορίζοντες.

Έχουν τα πλάνα τους στον Ολυμπιακό για την αξιοποίηση του νεαρού πορτιέρο και θα κάνουν μεγάλο θόρυβο μόλις ανακοινωθούν!