Νέο ρεκόρ ο Σπανούλης! Ρέκορντμαν εύστοχων σουτ στην ιστορία της EuroLeague. Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος στα εύστοχα σουτ εντός πεδιάς στην ιστορία της Euroleague. Όλα δικά σου μεγάλε αρχηγέ!

Με τον Σπανούλη να γίνεται ρέκορντμαν εύστοχων σουτ στην ιστορία της διοργάνωσης και να παίρνει τους Πειραιώτες στις πλάτες του στο φινάλε στην μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι! Ευστοχώντας σε ένα δίποντο και ένα τρίποντο ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και έγινε ο πρώτος σε εύστοχα σουτ στην ιστορία της EuroLeague.

Ακόμα μία πρωτιά για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να γίνεται ο πρώτος στις εύστοχες προσπάθειες εντός πεδιάς στην ιστορία της Euroleague, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «Kill Bill» έφτασε τα 1.339 καλάθια και… έγραψε ιστορία!

Φυσικά δεν είναι η μοναδική λίστα που ο Σπανούλης βρίσκεται στην κορυφή, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πρώτος σκόρερ και πασέρ στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ο γκαρντ των Ερυθρολεύκων δεν έχει αφήσει κάτι στο διάβα του, αφού καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας γίνει ήδη «θρύλος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.