Μπα και Σουντανί δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία; Δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα για τους δύο ποδοσφαιριστές, και σίγουρα προκαλεί μεγάλη έκπληξη η απουσία των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, εάν επιβεβαιωθεί.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι είχαμε την πληροφορία ότι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν βρεθεί θετικοί με κορονοιό. Από νεότερες πληροφορίες μας στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία δεν βρίσκονται οι Μπα και Σουντανί, χωρίς να έχει αναφερθεί πρόβλημα τραυματισμού. Η είδηση ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, και ούτε τον Ολυμπιακό έχουν βγάλει προς τα έξω κάτι σχετικό.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Με το βλέμμα στη Λίβερπουλ | Pagenews.gr

Επειδή πρόκειται για ευαίσθητο θέμα και υπάρχουν και τα προσωπικά δεόμενα, είμαστε πολύ προσεκτικοί, και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χωρίς Μπα και Σουντανί, τότε σημαίνει ότι  ο Μαρτίνς θα πάει με δίδυμο Σεμέδο και Σισέ.

 Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή και τον Μπρούμα ο οποίος είχε αποκλειστεί για το παιχνίδι με τους Γάλλους.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ

Στις επόμενες ώρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό το σοβαρό θέμα. Αλώστε με την τεράστια άνοδο των κρουσμάτων στην χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες πολλες ομάδες έχουν χτυπηθεί, και αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο δυστυχώς.