Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη μεταγραφική αγορά έπαιζε δυνατά ένα νέο θέμα Και λέμε έπαιζε πολύ απλά γιατί ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ήδη τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για τον 21χρονο Τάσο Δουβίκα του ΝΠΣ Βόλου.

Οι εξελίξεις στην ομάδα του Βόλου ήταν η αιτία να κλείσει η συμφωνία πιο νωρίς και να απομένουν για το τυπικό μέρος οι υπογραφές. Η συμφωνία προβλέπει την μεταγραφή του παίχτη αλλά ο ΠΑΟΚ θα τον αφήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς στον Βόλο.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πάρει τον αφρό από τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, και με τον Πάμπλο Γκαρσία που γνωρίζει να δουλεύει με νέους να χτιστεί η αυριανή ομάδα με ισχυρό Ελληνικό κορμό. 

Προφανώς οι εξελίξεις έτρεξαν γρηγορότερα, αφού ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε την πώληση του ΝΠΣ Βόλος. Σήμερα ως φιλοξενούμενος στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ TV και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» με τον Δημήτρη Μαρέδη, αποκάλυψε πως η ΠΑΕ Βόλος  πωλήθηκε σε ισπανικό fund και ότι ήδη έχει δοθεί προκαταβολή! 

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός των 5 γκολ και 2 ασίστ στη σεζόν με την ομάδα του Βόλου,  ήταν στην tranfer list του «Δικεφάλου», Ο 21χρονος στράικερ θεωρείται περισσότερο μια περίπτωση ποδοσφαιριστή προοπτικής. Ο Δουβίκας είχε κάνει αίσθηση παίζοντας στα 17 του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο φέτος με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος δείχνει πολλά καλά στοιχεία