Δεν είναι κάτι νέο ο προπονητής που φεύγει να παίρνει μετά και κάποιον ποδοσφαιριστή από την πρώην ομάδα του. Στην περίπτωση του Αμπελ Φερέιρα ο Ελ Καντουρί είναι η καψούρα του και τον περιμένει τον Ιανουάριο!

Ο Αμπελ Φερέιρα στη Βραζιλία, αργότερα ή προσεχώς, θα πάρει… παρεα και παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο ατζέντης του Καζούντα, θα εμπλακεί για να του τον πάει. Όπως άλλωστε κυκλοφορεί στην πολύ καλά ενημερωμένη  πλευρά της ελληνικής πιάτσας των ατζέντηδων, ο Πορτογάλος συνάδελφός τους, στις συζητήσεις για το ντιλ με τον Άμπελ, φέρεται να υποσχέθηκε στον Ρέμπε πως θα πάει κι άλλα λεφτά στον ΠΑΟΚ, με τη… βοήθεια του κόουτς εννοείτε, αυτή τη φορά για παίκτη του”δικεφάλου”…

ΠΑΟΚ : Γιατί αισθάνεται καλύτερα με τον Φερέιρα ο Ελ Καντουρί | in.gr

Ο λόγος για τον 30χρονο Ομάρ Ελ Καντουρί! Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ο Πορτογάλος κόουτς είχε κάνει μια απίστευτη δήλωση υπέρ του Καντουρί, ουσιαστικά εκφράζοντας τον ποδοσφαιρικό θαυμασμό του, με μια λεκτική… υπόκλιση στον Μαροκινό μέσο…

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω, αλλά θα το πω… Ο Ομάρ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει μέχρι σήμερα!» είχε αναφέρει ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου.

Ο Καντουρί, του οποίου η αξία υποχώρησε στο 1,5 εκατ. ευρώ, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως τον Ιούνιο του 2021. Ο Ρέμπε έχει ξεκινήσει συζήτηση με τον μανατζε του άσου για την ανανέωσή του. Πρόθεση του Γερμανού τεχνικού διευθυντή τον επόμενο1,5 μήνα να έχουν συμφωνήσει ή διαφορετικά να δει τι μπορεί να εισπράξει αφού τον Γενάρη θα μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο. Ο Καντουρί έχει 7ψηφιο νούμερο στις ετήσιες αποδοχές του και το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα του προτείνει μειωμένο συμβόλαιο. Κάτι που περιμένει η πλευρά του Φερέιρα για να κ’ανει την κίνηση της.

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει στο μυαλό του τον Ομαρ Καντουρί παρακολουθώντας και την οποία εξέλιξη  της υπόθεσης ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Εφόσον δε αυτή είναι αρνητική, θα κινηθεί άμεσα η Παλμέιρας για τον Μαροκινό. Άλλωστε και ο ατζέντης του έχει άκρες με το… κανάλι που έκανε εσχάτως τις δουλειές των Σα Πίντο, Μάτος και Αμπελ στη Βραζιλία.