Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια επιστρέφει στην ομάδα που αγαπάει και τον αγαπούν. Μετά και την δεύτερη συνάντηση με τους Φερέιρα-Ρέμπε, δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις και η επιστροφή είναι γεγονός. Άλλωστε ουσιαστικά δεν είχε φύγει ποτέ! 

Μετά την επαφή που είχε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον Ιβάν Σαββίδη έγινε νέα συνάντηση του Πορτογάλου, αυτήν την φορά με τους Φερέιρα-Ρέμπε και πλέον το κλίμα έχει αλλάξει και η επιστροφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη! Όλα δείχνουν ότι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει πάρει το δρόμο της μεγάλης επιστροφής για την Τούμπα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια μίλησε με τον προπονητή της ομάδας και τον Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέσανε επί τάπητος όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Συνομιλία Σαββίδη- Βιεϊρίνια για το συμβόλαιο! | ThesSports

Φυσικά αναφέρθηκαν και στο οικονομικό κομμάτι όπου μίλησαν για έναν χρόνο συμβόλαιολαιο και μισθό για τον 34χρονο που δεν θα ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.

Πλέον το “θρίλερ”, έφτασε στο τέλος του αφού για όλες τις λεπτομέρειες έχει ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου πήρε την οριστική απόφαση για τον νέο συμβόλαιου του Αντρε Βιεϊρίνια.

Ο  Βιεϊρίνια στις  8 Οκτωβρίου  μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρετούσε τον σύλλογο λέγοντας πως φεύγει «ως άντρας, οικογενειάρχης, πατέρας, Σαλονικιός και πάντα ΠΑΟΚτσής».

Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε αυτά που έχει πετύχει ο Βιεϊρίνια στην ομάδα και θέλουμε να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση και για την ομάδα και για τον ποδοσφαιριστή», υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το μόνο που απομένει είναι να η υπογραφή του νέου συμβολαίου (1+1 χρόνια) και οι οικονομικές απολαβές που θα κυμαίνονται γύρω στις 500.000 ευρώ συν μπόνους.