Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.

Όχι ο Ολυμπιακός δεν Έχει βάλει πωλητήριο στον ΣΑ, αλλά, υπάρχει η ρήτρα των 13 εκ στο συμβόλαιο του. Έξυπνα παιδιά είστε και καταλαβαίνεται πως με 13 εκ στο τραπέζι τον κάνουν Γάλλο και δε ρωτάνε κανένα…Ααα..μόνο τον Σα, που δεν εχει πρόβλημα. Και το κλίμα της Γαλλίας καλό του φαίνεται, και με μεγαλύτερες προοπτικές…

Είναι πραγματικό το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Σα και κερδισμένος θα βγει ο πορτιέρο του Ολυμπιακού όπως και να χει.

Ζοζέ Σα – Ολυμπιακός: Χαμός με τον τραυματισμό του Σα – Όλα... -  Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Αυτό είναι το παρασκήνιο με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού…

Ο Ζα βρίσκεται σε μια μίνι λίστα με τον Λακόμ της Μονακό για τον διάδοχο του Μεντί, που η ομάδα της Βρετάνης πουλάει στην Τσέλσι. Λεφτά εκεί υπάρχουν, αρκετά για να καλύψουν… πολλές ρήτρες του Σα. Αλλά υτό δεν σημαίνει ότι τα πετάνε. Πρώτα θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η σίγουρη μεταγραφή του Μεντί στην Τσέλσι, που μετά την πατάτα του Κεπά θα το τρέξουν περισσότερο.

Τότε οι άνθρωποι της Ρεν πάνε πρώτα ένα πέρασμα από Μονακό μεριά για τον Λακόμ, αλλά εκεί μιλάμε για πάνω από 15 εκ, αν θέλουν, αφού η Μονακό δεν τρελαίνεται για να πουλήσει. Αλλά εκεί δεν υπάρχει ρήτρα.

Υπάρχει όμως στον Ολυμπιακό και ο προφήτης Μέντες που ξέρει περισσότερα από όλους είχε πει σε ανύποπτο χρόνο, ότι ο Σα θα φύγει μόνο με την ρήτρα από τον Ολυμπιακό…..

Έτσι έχουν τα πράγματα, και όλα είναι στην ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ…Αν γίνει τότε ο Σα γίνεται Γάλλος….τόσο απλά…