Δύσκολες εποχές και νέα καραντίνα. Ο χρόνος στο σπίτι περισσότερος και τα παιχνίδια στον υπολογιστή η με τις παιχνιδομηχανές έχουν την τιμητική τους. Η Konami παρουσίασε το eFootball PES 2021 και σίγουρα δεν μας αφήνει αδιάφορους!

H αγορά των παιχνιδιών ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρη. Ένα παιχνίδι πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα τίμιο και να σέβεται τον πελάτη του. Είναι αλήθεια μάλιστα πως οι τίτλοι της κατηγορίας δεν έχουν κάνει τεράστια άλματα προς τα μπροστά. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα κάποιος να κάνει την αρχή. Και αυτή είναι η Konami.

To eFootball PES 2021 παρουσιάστηκε με μια σημαντική ανακοίνωση: πως δεν πρόκειται για ένα εντελώς νέο game, αλλά για μια βελτιωμένη έκδοση του eFootball PES 2020 που κυκλοφόρησε το 2020. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το παιχνίδι δεν πωλείται φέτος σε full price, αλλά σε μειωμένη τιμή, όπως δηλαδή θα πλήρωνε κάποιος ένα σημαντικό update σε μια ετήσια κυκλοφορία.

Ο λόγος αυτής της απόφασης ήταν απλός: η Konami άρχισε ήδη να εργάζεται πάνω στην next-gen έκδοση της ποδοσφαιρικής της σειράς και ως εκ τούτου χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο για να επανέλθει το 2021. Και γι’ αυτό ανακοίνωσε κιόλας πως οι αλλαγές που θα έρθουν σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο είναι αρκετές. Ας δούμε ένα δείγμα από το PES της επόμενης γενιάς.