Εδώ και ώρα κυκλοφορεί η πληροφορία ότι στον Ολυμπιακό υπάρχουν ακόμα δύο κρούσματα με κορονοιό, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί η εξέλιξη αυτή και ούτε τα ονόματα να έχουν βγει προς τα έξω φυσικά. Αν όντως είναι έτσι, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Ολυμπιακό πριν τον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα του με την Πόρτο στην Πορτογαλία. 

Το σίγουρο είναι ότι με τα πολλά και συχνά τεστ ανίχνευσης μπορούν πλέον οι ομαδες να περιορίζουν την διασπορά, στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Το ¨ευχάριστο νέο” έρχεται από την Μάντσεστερ Σίτι με τον τραυματισμό του Αγκουέρο  στον αγώνα με την Γουεστ Χαμ που γίνεται λόγος για σχετικά μεγάλη απουσία που σημαίνει ότι πιθανόν να μην αγωνιστεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό!

Ο Μαντί Καμαρά μια ήμερα πριν τον σημαντικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ βρέθηκε θετικός σε κορονοιό και ο ποδοσφαιριστής είναι σε καραντίνα στο σπίτι του και είναι ασυμπτωματικός!

Στις επόμενες ώρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό το σοβαρό θέμα. Αλώστε με την τεράστια άνοδο των κρουσμάτων στην χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες πολλες ομάδες έχουν χτυπηθεί με αρκετά κρούσματα.