Το θέμα του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Ολυμπιακού, και ο Πέδρο Μαρτίνς, νιώθοντας πλέον πολύ δυνατός, δείχνει στον ποδοσφαιριστή δύο δρόμους. Με τον δικό του ή  σε άλλη ομάδα. Και ο δεύτερος δρόμος μόλις άνοιξε!

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την φορά ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού το φέρει βαρέως, για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο Μαρτίνς αφήνοντας τον εκτός αποστολής. Όπως και να το δεις είναι χοντρό χουνέρι αλλά και η επίσημη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού απέναντι στον διεθνή άσο. Δεν υπάρχουν πολλες λύσεις.

Η φιλοτιμία δεν έγινε πράξη Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-1 | Focus Radio

Η περίπτωση να αλλάξει σύμφωνα με τα στάνταρ του Μαρτίνς, αλλά και τις όποιες ιδιομορφίες του χαρακτήρα του, λίγο δύσκολο πλέον. Δεν είναι έφηβος να πλάθεται ο χαρακτήρας του και από την άλλη ο Πέδρο κάνει την δουλειά του χωρίς αυτόν, και ακόμα περιμένουν στην ουρά παίχτες για να πάρουν την ευκαιρία τους για μια θέση στην ενδεκάδα, από τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Η ικανότητα του δεν αμφισβητείται. Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιέται το άνομα του. Αλλά τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι μόνο καπνός ή υπάρχει και φωτιά!  Η κλεψύδρα αδειάζει για τον μεγάλο Έλληνα άσο;

Οικονομικά ο Φορτούνης είναι μια χαρά αφού ο Μαρινάκης πέρσι του ανανέωσε το συμβόλαιο του και μάλιστα με πολύ πλούσιες ετήσιες αποδοχές. Τετραετές συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει περί τα 1,5 εκατ. ευρώ (μ.ο.) τον χρόνο.

Από την άλλη πλευρά ο Μάρτινς είναι πανίσχυρος μετά την ανανέωση του, αλλά και τα αποτελέσματα του, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πρώτη φορά, έχει δώσει τα κλειδιά, και απλώς παρατηρεί. Δεν πρόκειται να πάρει θέση λοιπόν. 

O Πέδρο Μαρτίνς κάνει αυτά που κάνει στο θέμα του «Φορτούνη»  και τόσο επιδεικτικά μάλιστα, επειδή έχει 100% διοικητική σύμπραξη.

Ο δρόμος που του απομένει και έχει ήδη αρχίσει να συζητά με τον μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκο, είναι η περίπτωση δανεισμού ή και μεταγραφής. Είναι γνωστό ότι από την Μπουντεσλίγκα θα υπάρξουν άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες για τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε με κανέναν τρόπο να καταστραφεί ένα από τα μεγαλύτερα του περιουσιακά στοιχεία. Ο δανεισμός είναι η λύση και για τον Ολυμπιακό. 

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos) - Ποδόσφαιρο - gavros.gr

Έτσι όπως είναι αυτήν την στιγμή η κατάσταση και με τον Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού η άλλη λύση είναι η επικρατέστερη για τον Φορτούνη με τον Ολυμπιακό να μην λέει όχι σε μια καλή πρόταση. Δανεισμός και κατά 99% στην Μπουντεσλίγκα θα πούμε εμείς, που δύο ομάδες είναι έτοιμες για να κάνουν την πρόταση τους, και σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες!