Η διοργάνωση του Champions League είναι η μεγαλύτερη και πιο όμορφη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Φυσικά δεν μας αφήνει αδιάφορους, και όχι μόνο για να θαυμάσουμε τους ποδοσφαιρικούς αστέρες, αλλά και τις ομαδες που γουστάρουμε.

Το στοιχηματάκι μας αν δεν πέσει εδώ τότε που;

Ξέρουμε τις ομάδες, τις περισσότερες τουλάχιστον καλά, αλλά υπάρχει ο κορονοιός που μας κάνει την ζωή λίγο δύσκολη, αφού διαβάζετε καθημερινά τι συμβαίνει με τα πολλα πλέον κρούσματα στις ομάδες. Κάτι που μπορεί να αλλάξει πολύ την αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας. 

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας πιο ευχάριστα, και εάν βγει και το κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι. Όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…Πάμε να δούμε «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»….

typoskritis.gr - Champions League: Η σέξι εισβολέας που προκάλεσε αναστάτωση στον τελικό

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για πολλες αναλύσεις αλλά απλά μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που και εμείς θα ποντάρουμε διαδικτυακά ή στο πρακτορείο της γειτονιάς μας. Και ποια είναι η πεμπτουσία τελικά. Τα σημεία που μας αρέσουν. Και σε όποιον αρέσουμε…. ποντάρουμε παρέα!

Οι εμπνεύσεις μας

♦ Τρίτη (22:00) Λάτσιο – Ντόρτμουντ: Γκολ / Γκολ & over 2,5 (1,70)

Τρίτη (19:55) Δυναμό Κιέβου – Γιουβέντους: 2 (1,90)

Τετάρτη (22:00) Ίντερ – Γκλάντμπαχ: 1  (1.57)

Τετάρτη (22:00) Μίντλαντ – Αταλάντα: Γκολ / Γκολ & over 2,5 (1,78)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις