Ο μηχανισμός του μάνατζερ δουλεύει καλά. Ξαφνικά εκεί που δεν το ήθελε καμία ομάδα, πλάκωσαν τα δημοσιεύματα σχεδόν σε όλα τα μέσα, ότι η Μίλαν θέλει τον Κυριάκο. Τι άλλο θα διαβάσουμε στην κοσμάρα που ζούμε.

Πως μια ομάδα του μεγέθους της Μίλαν θα έμπαινε στην διαδικασία να ασχοληθεί με ένα ανενεργό ποδοσφαιριστή εδώ και πολλα χρόνια. Ποιος σοβαρός μάνατζερ θα πάει τον φάκελο του σε μια επαγγελματικά δομημένη ομάδα για να τους πείσει ότι ο Κυριάκος μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο. Αμφιβάλλουμε πραγματικά αν μπορεί να σταθεί σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, έτσι όπως είναι. Κρυστάλλινος, χωρίς προετοιμασία, και να ζητάει 400,000. Ναι καλά ακούσατε. Τόσα ζητάει για να παίξει σε ομάδα……

Ποιος ΤΟΤΟΣ…μιλάμε για τεράστιο ανέκδοτο αυτή η  μπαρούφα που έσκασε

Σε μία πολύ περίεργη στιγμή της καριέρας του βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι στην ουσία ανενεργός εδώ και 1,5 χρόνο.

Πλέον, βρίσκεται στο πατρικό του, στην Κατερίνη καθημερινά προπονήσεις, αναζητώντας νέα στέγη/συμβόλαιο.

Στον ΠΑΟΚ με τα μισά λεφτά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος; (photos&video) - Onsports.gr

Ο Παπαδόπουλος ενεργοποίησε τις επαφές του και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει προπονήσεις με τον Δικέφαλο. Όμως ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αμπέλ Φερέιρα, άναψε “κόκκινο” φως, καθώς δεν ήθελε να χαλάσει τις ισορροπίες στην ομάδα του ενόψει playoffs.

Τη φετινή σεζόν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν υπολογιζόταν από τον Ντίτερ Χέκινγκ, αφού έχει πραγματοποιήσει μόλις 4 εμφανίσεις. Μάλιστα, ζήτησε να φύγει από το Αμβούργο, με αποτέλεσμα  η γερμανική ομάδα να τον υποβιβάσει στην Κ21.

Καλό θα είναι να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του να δουλέψει σωστά και με διάρκεια, και θα βρει τον δρόμο του….