Ο Καμαρά ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα των γραφείων στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, με πολύ καλούς οικονομικούς όρους για τον ποδοσφαιριστή. Όποτε και αν αποφασίσει ο Μαρινάκης να πουλήσει το Νο1 περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού (αυτήν την στιγμή), το νούμερο θα είναι επταψήφιο και θα ξεκινάει από 2…… Μην ξεχνάμε ότι είχε αγοραστεί με 300 χιλιάρικα!

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να «δέσουν» τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, αλλά με τους δύο πρώτους υπάρχει πολύ καλή επαφή και δεν αποκλείεται να τελειώσουν άμεσα οι υποθέσεις τους.

24ο Ευαγγέλιο: Η short list των αντί - Καμαρά - Todayfocus

Μπα και Καμαρά είναι θετικοί για την ανανέωση των συμβολαίων τους και, μάλιστα, καλύτερους οικονομικά όρους.Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού με τους δύο παίκτες και πληροφορίες αναφέρουν πως οι υποθέσεις τους θα κλείσουν άμεσα.

Το Νο1 περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, με βάση τουλάχιστον τους νόμους… προσφοράς και ζήτησης. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει ήδη στα 12,5 εκατ. ευρώ, όταν πριν απο 28 μήνες (όταν αφίχθηκε στους “ερυθρόλευκους” από την Αζαξιό) ήταν μόλις 300 χιλιάρικα! Μιλάμε για αλματώδη αύξηση, με τη… διαφορά στις τιμές να γίνεται από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2019 όταν απο τα 3,5 εκατ. ευρώ έφτασε κοντά στο 8 εκατ. η χρηματιστηριακή του αξία.

Τότε εκτός απο την καθιέρωσή του στους “ερυθρόλευκους” είχε παίξει ρόλο και η επέκταση κατα ένα χρόνο (ως το 2023) του συμβολαίου του, με τριπλασιασμό των αποδοχών του (οι φιξ του πάντως παραμένουν χαμηλά, για τα επίπεδα των τοπ συμβολαίων του Ολυμπιακού αφού κυμαίνονται μεταξύ 350.000 και 400.000 ευρώ)!

Ο Μαντί Καμαρά, ο Ντι Κάπριο, ο Κακά και ο Σουμάχερ (vid) - Fosonline

Και επειδή στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι έχουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να δημιουργούν υπεραξίες, αποτελεί απλά θέμα χρόνου (με τις διαδικασίες να προχωράνε) η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου, με επέκταση και εντυπωσιακή αύξηση αποδοχών στον Καμαρά.

Γιατί δεν γίνεται να κοστολογείς με 25 εκατ. ευρώ έναν παίκτη σου, έστω για να πάρεις μίνιμουμ 20 εκατ. και να μην έχει συμβόλαιο με φιξαρισμένες, καθαρές ετήσιες αποδοχές 700 ή 800.000 ευρώ. Για εκεί θα πάνε του Καμαρά. Να το ξέρετε… 

Και μετά θα αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση του Ολυμπιακού (μέχρι την επόμενη), λογικά στο… νησί.

Πάντως, σύντομα αναμένονται εξελίξεις, με τον Αφρικανό χαφ να γνωρίζει τις διαθέσεις και τις προθέσεις της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.