Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά.

Τα λάθη των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν για να στοιχειώσουν τη ζωή τους στο Διαφάνι με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και διλήμματα στη συνέχεια των επεισοδίων. Ο Τάκης επέστρεψε στο Διαφάνι και θα εκβιάσει τη Δρόσω με τα δύο μυστικά της: την Τρούμπα και τον Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος θα μάθει με κάποιο τρόπο ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα για να της πάρει λεφτά και θα αντιδράσει με βία. Η Ασημίνα το σκάει με τον μικρό Σέργιο και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας

Η Μυρσίνη μπορεί να απάτησε τον Δούκα με τον Κυπραίο, όμως ποτέ δεν ήθελε ο γάμος της να λήξει τόσο άδοξα. Μαθαίνοντας τις βρωμοδουλειές του Δούκα, που έκανε τους γιους του δολοφόνους, η Μυρσίνη πλέον τρέφει μένος κατά του συζύγου της. Εκείνος θα ζητήσει διαζύγιο και μάλιστα θα καλέσει όλη την οικογένεια για να το ανακοινώσει, ενώ επίσης επιθυμεί να φύγει από το Διαφάνι και να μετακομίσει στη Λάρισα – στο άλλο σπίτι των Σεβαστών. Παθαίνουν όλοι σοκ και η Μυρσίνη κλονίζεται. Θα υπάρξει, όμως, σε εκείνο το σημείο, μια ανατροπή και θα δούμε αν θα φρενάρει οριστικά το διαζύγιο ή αν θα προχωρήσει σε δεύτερο χρόνο.

«Εγώ και η Δρόσω είμαστε ένα, μην μπλέκεις με τους ερωτευμένους» του λέει ο Τάκης – ρόλο που ερμηνεύει ο Αργύρης Πανταζάρας.

Η Δόμνα απειλεί ότι θα καταδώσει τον Κωνσταντή στην αστυνομία για τη φυτεία της κάνναβης που έχει μαζί με τον Μελέτη, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να την παντρευτεί. Προχωρεί σε μία κίνηση απελπισίας και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό φυσικά φέρνει σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών, αλλά και στον πατέρα της τον Σωκράτη Θέμελη. Αυτός είναι τελικά που θα καταδώσει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στην αστυνομία για την παράνομη φυτεία.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει; Η Ελένη με τη Λέτα συνεχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους.

Ο Γραμματικός, όμως, δε θέλει ούτε να το ακούσει και η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις. Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στον Συνεταιρισμό, αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει. Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο. Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει, παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της, ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή, έχοντας μάθει το μυστικό του στις «Άγριες μέλισσες».